Gram altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Gram altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
Gram altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları her gün anlık olarak altın grafiklerini takip ediyor. Gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatları şimdilerde düğün yapacak birçok vatandaşın gündeminde... Peki beklemek mi? hemen almak mı mantıklı?

Altın yatırımcıları her gün gram altın kaç TL oldu? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? sorularına yanıt arıyor

Gram altın kaç TL oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın yatırımcılarının gündemindeki konu araştırılmaya ve merak edilmeye devam ediyor. Altın ne zaman alınmalı? İşte detaylar...

BUGÜN ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor ve 26 Temmuz 2024 itibariyle gram altının fiyatı haftanın son işlem gününde %0,69 artışla 2.523 lira seviyesine yükseldi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? TAM ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın 4.123 lira Cumhuriyet altını ise 16.775 liradan satılıyor. Ons altın dün %1,37 düşüşle 2.364 dolardan kapandı ancak şu anda %0,24 artışla 2.370 dolardan işlem görüyor. ABD ekonomisinin ikinci çeyrekte %2,8 büyümesi Fed'in enflasyonla mücadelede "yumuşak iniş" stratejisiyle başarılı olabileceği beklentisini artırdı.

Yatırımcılar Fed'in yıl içinde üç kez faiz indirimi yapacağını öngörüyor. ABD 10 yıllık tahvil faizi %4,25 ve dolar endeksi 104,3 seviyesinde bulunuyor. Bugün ABD'de açıklanacak kişisel tüketim harcamaları gelirler ve Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verileri de altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Analistler ons altının 2.360 dolar seviyesinin destek 2.400 dolar seviyesinin ise direnç noktası olduğunu belirtiyor.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.