En yüksek faiz kazandıran bankalar tek tek mercek altında

En yüksek faiz kazandıran bankalar tek tek mercek altında
TCMB TL mevduat faiz oranlarındaki düşüş eğilimini kesmek amacıyla yeni adımlar atma mecburiyetinden ötürü zorunlu karşılık oranlarında değişiklik yaptı. Ekonomik gelişme sonrası birçok yatırımcı banka banka faiz oranlarını mercek altına aldı. İşte o yüksek faiz getirisi olan önemli bankalar...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) TL mevduat faiz oranlarındaki düşüş eğilimini durdurmak amacıyla yeni adımlar atarak zorunlu karşılık oranlarında değişiklik yaptı.

YÜKSEK FAİZ VEREN BANKALAR YATIRIMCILARIN MERCEĞİ ALTINDA

Ekonomik gelişmeler sonrası TL mevduat oranlarının yüksek tutulmasını amaçlarken piyasa koşullarına göre likidite arttıkça faiz düşüşünü engellemeye yönelik devam edecek gibi gözüküyor.

" Güncel olarak bankaların 1 milyon TL'lik 32 günlük mevduata uyguladığı faiz oranları Akbank'ta %47 CEPTETEB ve Alternatif Bank'ta %53 Fibabanka'da %52 Enpara.com'da %50 ve DenizBank ile ON Dijital'de %48 olarak şekillendi bu oranlar 38.115 TL ile 42.980 TL arasında net getiri sağlıyor. "

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.