Güz dönemi yatay geçiş başvurusu kabul edilip kayıt hakkı kazanan öğrenciler dikkat!

Güz dönemi yatay geçiş başvurusu kabul edilip kayıt hakkı kazanan öğrenciler dikkat!
Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim sistemine kayıt yaptıran öğrenciler 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi önemli bir duyuru paylaşıldı. Güz dönemi yatay geçiş başvurusu kabul edilip kayıt hakkı kazanan öğrencileri ilgilendiren işte o önemli paylaşım

Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim sisteminde kaydı bulunanlar Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans veya lisans programlarına yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adaylar için paylaşılan o duyuruda ne yazıyordu?

Anadolu Üniversitesi'nde kayıtlı öğrencilerin farklı ya da eşdeğer diploma programına göre genel not ortalaması ya da merkezi yerleştirme puanı ile kurumlar arası yatay geçiş yapma imkanı bulunuyor. Bu imkanı değerlendirenler güz dönemi için yatay geçiş başvurusu yapıp kayıt hakkı kazanan adayların dikkat etmesi gereken önemli tarihler Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Duyurular sayfasından paylaşıldı.

Yatay Geçiş Esas Kayıt Tarihleri Belli Oldu!

Öğrenciler için önemli olan o duyuruda yatay geçiş çevrimiçi kayıt tarihleri belli oldu. 9 Eylül Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak çevrimiçi kayıt işlemleri 13 Eylül Cuma günü saat 17:00'da sona erecek.

Yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adaylar çevrimiçi kayıt işlemlerini aoskayıt.anadolu.edu.tr adresinden tamamlayabilecek. Belirtilen adrese e-devlet şifresi ile giriş yapan öğrenciler kayıt hakkını kullanabilecek.

Belirtilen tarih aralığı dışında çıkanlar her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptıramayanlar fakülteye kayıt hakkını kaybedecek ve bu konuda herhangi bir hakta iddia edemeyecek. Posta yolu ile yapılacak başvuru veya kayıt işlemleri değerlendirmeye alınmayacak. Yatay geçiş başvurusu kabul edilip kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesini görüntülemek isteyenler aşağıda yer alan linke tıklayarak bilgi sahibi olabilir:

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.