Emekliler dikkat! Banka değiştirme, promosyonunu güncelle!

Emekliler dikkat! Banka değiştirme, promosyonunu güncelle!
Emekli ve memur maaş zamları belli oldu. Temmuz zammı sonrası banka promosyonlarında da hareketlenme başladı. İlk sinyal Akbank’tan geldi. Uzmanlardan uyarılarda gecikmedi. Banka değiştirmeden promosyon güncellemesi nasıl yapılır? İşte tüm detaylar…

Akbank yıl içinde sunduğu kaliteli bankacılık anlayışı ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Akbank’ın emekliye sunduğu fırsatlarda dikkat çekiyor. Ücretsiz havale EFT fırsatının yanı sıra düşük faizli kredi teklifleri ile de acil nakit ihtiyacını hızla gideriyor.

Akbank’ın rekabet yarışında sunduğu promosyon ödemesi yeniden güncellendi. Yeni zamla birlikte aylık maaşı 12.500 TL olan için rakamlar güncellendi. 3 yıllık sözleşme karşılığında güncellenen yeni promosyondan tüm Akbank müşterileri ile birlikte farklı banka emeklisi de faydalanabilecek.

Akbank emekliye yapılan zam ile 15 bin TL almaya başlayan emekliye müjdeyi verdi. Emekli promosyonu 12.500 TL’ye ulaştı. Bankanın ek kampanyaları ile birlikte bu fayda 15 bin TL’ye ulaştı.

Akbank emeklileri farklı bankaya gitmeye gerek kalmadan şubesiz promosyon yenilemesi yapabilecek. Akbank müşteri hizmetlerini arayarak promosyon güncellemesi talep eden her emekli bu fırsattan Temmuz sonuna kadar faydalanacak.

Akbank Temmuz ayı Güncel Promosyon Tutarı

  • 9.999 TL üzeri maaş alana 6.250 TL

  • 10 bin TL - 14.999 TL maaş alana 10 bin TL

  • 15 bin TL - 19.999 TL maaş alana 12 bin TL

  • 20 bin TL ve üzeri maaş alana 15 bin TL

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.