Veliler çocuklarının servis ücretlerini merak ediyordu? %16 zam yapıldı

Veliler çocuklarının servis ücretlerini merak ediyordu? %16 zam yapıldı
Yeni dönemde veliler çocuklarının servis ücretlerinin ne kadar olacağını merak ediyordu. Her şeye zam gelirken neden servis ücretlerine zam gelmesin ki? O da nasibini aldı. İşte çocuklarını servisle gönderenlerin ödeyeceği yeni rakamlar...

Veliler çocukları için okul servis ücretlerinin yeni dönemde ne kadar olacağını hınca hınç merak ediyordu. İşte toplantılar yapıldı ve son rakamlar gün yüzüne çıktı. Okul servis ücretleri 2024 yeni rakam ayrıntıları...

2024-2025 eğitim yılı için İstanbul'da okul servis ücretleri UKOME toplantısının ardından yeniden belirlendi.

Yaklaşık 15 ay sonra okullar açılacak ve bu dönemde veliler çocuklarının servis ücretlerini merak etmeye başladı.

Yeni düzenlemeyle birlikte 0-1 kilometre arası mesafe ücreti yüzde 16'lık bir artışla 1665 liradan 193140 liraya yükseldi. Personel servis ücretleri de 10-17 koltuklu minibüsler için 86569 liradan 100420 liraya çıktı.

Toplu taşıma taksi ve servis ücretlerinde yapılan bu düzenlemeler ailelerin bütçelerini gözden geçirmelerine sebep oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.