Ülkemizin Doğusu O Bölüm Mezunlarına Muhtaç

Ülkemizin Doğusu O Bölüm Mezunlarına Muhtaç
Ülkemizin doğusunda üniversitelerin bir bölümüne çok fazla ihtiyaç bulunmaktadır. Peki o bölüm hangi bölümdür? İşte detaylar...

Ülkemizin doğusunda en önemli geçim kaynağı hiç şüphesiz hayvancılıktır. Hayvancılık sektörünün de en önemli bileşenlerinden biri veteriner hekim hizmetleridir.

Yani veteriner hekim olan kişiler ülkemizin doğusunda çok yüksek gelirler elde edebilmektedir. Ülkemizin batısında da aynı gelirleri elde etmek mümkündür ancak kira ve diğer gizli maliyetleri ülkemizin doğusunda daha düşük olduğu için kendisine bir muayenehane açmak isteyen veteriner hekim söz konusu muayenehaneyi ülkemizin doğusunda daha kolay açabilmektedir.

Devlet tarafından hayvancılık yapan vatandaşlara veteriner desteği verilse de söz konusu destek yeterli gelmemektedir. Bu sebepten dolayı üniversitelerin veterinerlik bölümlerinde eğitim görecek olan öğrenciler geleceklerini bu yönde tayin edebilirler .

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.