Telefonlardan kısa mesaj uygulaması kaldırılıyor

Telefonlardan kısa mesaj uygulaması kaldırılıyor
Uzun yıllardır telefonlarda kullanılan kısa mesaj uygulaması artık kaldırılıyor. Peki yerine ne gelecek? İşte detaylar...

Samsung, yeni cihazlarda Samsung Mesajlar uygulamasını varsayılan ön yüklü olarak sunmayak. Söz konusu değişiklik bundan böyle çıkarılacak olan tüm Samsung modellerinde uygulanacak.

Yapılan bu değişiklik şu anda ABD’deki telefonlarda geçerli olacak. Yeni kullanılacak olan uygulama ise Google Mesajlar olarak belirlendi. Galaxy Store’dan Samsung Mesajlar uygulamasını hala indirebilecekler.

Google Mesajlar uygulamasının yeni ve geliştirilmiş bir mesajlaşma deneyimi sunacağını belirten Samsung, bu önemli kararı Samsung Members uygulaması aracılığıyla duyuruldu. Kısa mesaj sistemindeki ağır ve hantal yapıdan ziyade ünlü mesajlaşma uygulamalarının kullandığı daha hızlı bir yol tercih edilecek.

Google mesajlar ayrıca medya gönderimi imkanını da kullanıcılarının hizmetine sunarak çeşitliliği artıracak.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.