SB tayin sonuçları sorgulama ekranı erişime açık mı?

SB tayin sonuçları sorgulama ekranı erişime açık mı?
Sağlık Bakanlığı 2024 yılı Haziran ayı itibarıyla iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularını kabul etti. Bu sürecin ardından sağlık personelinin farklı illerde görev yapma taleplerine yönelik kura çekiminin tarihinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Başvurular 26 Haziran'da başlamış olup kura çekimi ile ilgili detaylar Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenerek duyurulacaktır.

Sağlık Bakanlığı 2024 yılı Haziran ayı itibarıyla isteğe bağlı il dışı atama sürecine ilişkin takvimi açıkladı. Başvurular 1 Temmuz 2024 saat 18.00'e kadar EKİP sistemi üzerinden kabul edildi.

SB Yer Değiştirme Kuraları Ne Zaman Yapılacak?

Başvuruların tamamlanmasının ardından yer değiştirme kuralarının 26 Temmuz 2024 Cuma günü yapılacağı duyuruldu.

Kuranın saati ve yeri Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde ilan edilecek olup tayin sonuçları da aynı gün aynı platformda yayınlanacaktır.

SB TAYİN SONUÇ EKRANI

MEB Hocam / TAYİN SONUÇLARI ÖZEL HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.