Puanı düşük olan öğrencilerin gidebileceği enfes kampüsü olan üniversite

Puanı düşük olan öğrencilerin gidebileceği enfes kampüsü olan üniversite
Üniversite tercihlerinin başladığı şu günlerde düşük puana sahip ancak büyük bir üniversitede okumak isteyen adayların tercih edebileceği bir üniversite bulunmakta.

Üniversite sınavından istediği puanı alamayan öğrencilerin büyük bir üniversitede okuma hayalleri henüz bitmiş değil. Ülkemizin doğusunda yer alan Atatürk Üniversitesi Erzurum'da eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Atatürk Üniversitesi ülkemizin en iyi 10 üniversitesinden biri olmasının yanı sıra dünyada da yapmış olduğu çalışmalarla adından çokça söz ettiren önemli bir üniversitedir.

Bunun yanında üniversitenin büyük şehirlerden uzak olması sebebiyle puanları olması gerekenin bir hayli altında seyretmektedir.

Ancak sahip olduğu imkanlar ve kampüsünün neredeyse bir şehir büyüklüğünde olması Atatürk Üniversitesine gidenleri adeta büyülemektedir.

Lisans ve önlisans bölümleri kapsamında çok sayıda öğrencinin gönül rahatlığıyla okuyabileceği ve her türlü imkanın bulunduğu bu üniversiteyi listenize eklemekte tereddüt etmeyin.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.