O Avrupa ülkeleri Türk Vatandaşlarına vize veriyor

O Avrupa ülkeleri Türk Vatandaşlarına vize veriyor
Son dönemlerde sürekli Schengen vizelerine olumsuz yanıt alan Türk Vatandaşlarına en kolay vize veren Avrupa Birliği ülkeleri belli oldu. İşte detaylar...

Avrupa Birliği ülkeleri arasında Almanya, vize başvurusunda bulunan her 100 Türk vatandaşından 26’sını çeşitli gerekçelerle reddetti. Diğer bir Avrupa ülkesi olan Fransa ise vize başvurusuna yönelik işlemlerin uzunluğunda 2. sırada yer Schengen vize başvurusu reddedilen kişi sayısı bir hayli çok.

Son dönemdeki Avrupa ülkelerine gelen göçmenleri engellemek amacıyla Avrupa ülkeleri Türk Vatandaşlarına verilen vizeleri artık vermez oldu.

Ancak Axa Schengen isimli şirketin yaptığı araştırmada da yayınladığı üzere, en kolay Schengen vizesi veren Avrupa Birliği ülkesi İzlanda olarak tespit edilmiştir.

Türk vatandaşlarına verdiği vize oranları ile diğer ülkeler ise Baltık ülkeleri ve Finlandiya olarak tespit edilmiştir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.