Milli Eğitim Bakanlığı İl Milli Eğitim Müdürleri ataması gerçekleştirdi!

Milli Eğitim Bakanlığı İl Milli Eğitim Müdürleri ataması gerçekleştirdi!
Cumhurbaşkanlığından 2024/230 sayılı bir kararname yayınlandı. Bu kararnameye göre Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yeni atamalar gerçekleştirildi. Peki bu atamalar hangi illere ve kimlerin yerine yapıldı? İşte detaylar

Cumhurbaşkanı imzası ile resmi gazetede yer alan yeni kararname kapsamında 2. ve 3. öncü maddeleri gereğince Milli Eğitim Bakanlığı Il Milli Eğitim Müdürlerinin bir kısmı görevden alındı. Görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürlerinin yerine yenileri atandı.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. öncü maddeleri gereğince Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevden alımı gerçekleştirilen iller içerisinde Tokat ve Ardahan yer alıyor.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir görevden alındı. Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut görevden alındı. Görevden alımların duyurulduğu o resmi gazete metninde görevden alınanların yerine kimler il milli eğitim müdürü oldu sorusu da yanıt buldu.

Alınan karar doğrultusunda görevden alınan Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yerine Hüseyin Kırbaşı geçirildi. Görevden alınan Ardahan ili Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yerine Yusuf Uzantı başa geçirildi.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.