KYK yurtlarına 60 bin personel alımı yapılacak

KYK yurtlarına 60 bin personel alımı yapılacak
Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde faaliyet gösteren yurtlara 60 bin personel alımı yapılacaktır. İşte detaylar...

İŞKUR bünyesinde çalıştırılmak üzere çok sayıda personel alımı yapılacak. Söz konusu personel TYP kapsamında KYK yurtlarında görevlendirilecektir. Bu kapsamda görevlendirilecek olan personel 60 bin kişi olarak belirlenmiştir.

İŞKUR aracılığıyla yapılacak başvurular için adayların işsiz olması, 18 yaşını doldurmuş olması ve öğrenci olmaması gerekiyor. Ayrıca, son dönemde eklenen yeni bir kriter olarak, başvuru sahiplerinin elde ettikleri hane gelirinin net asgari ücretin 1,5 katını aşmaması şartı bulunmaktadır.

Görevlendirilecek olan 60 bin kişilik personel için İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden adaylar başvuruda bulunabileceklerdir. Söz konusu başvurular için ilan İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.