KPSS hukuk, iktisat ve maliye oturumları geride kaldı, Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

KPSS hukuk, iktisat ve maliye oturumları geride kaldı, Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?
 Yazar / MEB Hocam
Öğleden sonra gerçekleştirilen KPSS Alan Bilgisi'nin hukuk, iktisat ve maliye testlerini içeren ikinci oturumu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlendi. Bu oturumun sonuçları ise 23 Ağustos tarihinde duyurulacak.

Bugün öğleden sonra Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi'nin hukuk iktisat ve maliye testlerinden oluşan ikinci oturumu tamamlandı.

" Saat 14.45'te başlayan sınavda adaylara her biri 40 sorudan oluşan toplam 120 çoktan seçmeli soru yöneltildi ve bu sorular için 150 dakika süre tanındı. "

KPSS alan sınavı 2. oturumun sonuçları 23 Ağustos'ta açıklanacak. Alan Bilgisi'nin işletme muhasebe ve istatistik testlerini içeren üçüncü oturumu ise yarın yapılacak.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.