Komiser Yardımcısı alımı yapılacak

Komiser Yardımcısı alımı yapılacak
Polis teşkilatında görev yapmak üzere toplamda 200 komiser yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar...

2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevlendirilmek üzere 40 (kırk) kadın, 160 (yüzaltmış) erkek olmak üzere toplam 200 (ikiyüz) ve şehit veya vazife malulü olanların eş ve çocuklarından 10 (on) öğrenci alımı yapılacaktır.

Başvurular 23 Temmuz - 29 Temmuz 2024 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapılacaktır.

Alım yapılan kişiler İç Güvenlik Fakültesinde eğitim görecekler ve eğitim sonunda başarılı olan adayların Komiser Yardımcısı olarak Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atamaları yapılacaktır.

ÖSYM tarafından yapılan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Alan Yeterlilik Testinden (AYT); Eşit Ağırlık için en az (310,000), Sayısal için en az (330,000) ve Sözel için en az (350,000) ham taban puan almış olanlar başvuruda bulunabileceklerdir.

Başvuru ile ilgili diğer detaylar https://www.pa.edu.tr/duyuru/2024-yili-ic-guvenlik-fakultesi-giris-sinavi-duyurusu adresi üzerinden öğrenilecektir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.