Gözler torba yasaya çevrildi! 90 bin taşerona kadro kesinleşti mi?

Gözler torba yasaya çevrildi! 90 bin taşerona kadro kesinleşti mi?
Meclisten çıkacak torba yasaya çevrilen gözler ilk olarak taşerona kadro sorusunun cevabını arıyor. Torba yasa içinde 90 bin taşerona kadro olacak mı? taşerona kadro durumu kesinleşecek mi? İşte detaylar...

TBMM'de görüşülen yeni yasa tasarısında 90 bin taşerona kadro verilmesi konusu büyük bir merakla takip ediliyor. Birçok emekçi işçimiz torba yasadan gelecek sürpriz habere odaklanmış konumda. Taşeron işçilerin ve ailelerinin umutla beklediği bu düzenleme çalışma hayatında önemli bir adım olarak görülüyor.

Torba yasadan 90 bin taşerona kadro çıkacak mı?

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ın açıklamaları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmeler taşerona kadro beklentisini artırsa da henüz torba yasa tasarısında " taşeron işçilere yönelik net bir düzenleme yer almıyor. "

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamaları da bu konuda beklentileri diri tutuyor. 2024 yılı için taşerona kadro verilmesi konusundaki gelişmeler TBMM'deki görüşmelerden çıkacak sonuca bağlı olarak netleşecek.

MEB Hocam / TAŞERONA KADRO ÖZEL HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.