Belediye işçi alımları başlatılıyor, KPSS olmadan başvuru yapılabilmektedir

Belediye işçi alımları başlatılıyor, KPSS olmadan başvuru yapılabilmektedir
Belediye işçiliği ile diğer personel pozisyonları için alımlara başvuru şartları ve detaylı kadro bilgileri...

İŞKUR tarafından KPSS şartı aranmaksızın yayımlanan personel alım ilanları geçici ve daimi iş olanakları sunarak iş arayanlara çeşitli sektörlerde geniş iş fırsatları sağlamaktadır.

Belediyeler bakanlıklar ve kaymakamlıklar gibi kamu kurumları tarafından yapılan bu alımlar iş arayanların başvuru yapabileceği birçok pozisyonu içermektedir.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak suç hükümlülüğü olmamak ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak gibi temel kriterler bulunmaktadır.

Başvurular şahsen veya e-posta ile yapılmalı ve ilanların son başvuru tarihine kadar tamamlanmalıdır. Öne çıkan ilanlar arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 50 şehiriçi otobüs şoförü İstanbul Beylikdüzü Belediyesi'nin 5 kreş öğretmeni ve 10 beden işçisi Hatay Erzin Belediyesi'nin 10 garson 1 şef garson 1 kasiyer ve çeşitli ustalar gibi pozisyonlar bulunmaktadır.

Ayrıca Bursa İnegöl Belediyesi'nin ulaştırma mühendisi ve ulaşım planlamacısı alımları da dikkat çekmektedir. İŞKUR'un sunduğu bu fırsatlar sayesinde iş arayanlar yetenek ve deneyimlerine uygun iş imkanlarına erişim sağlayabilmektedir. Detaylı bilgiler ve başvuru süreci için İŞKUR'un web sitesindeki ilanlar takip edilmelidir.

İŞKUR BELEDİYE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.