Başvuruları kaçırmayın! O belediye tam 35 branşta geçerli ücretsiz kurs veriyor

Başvuruları kaçırmayın! O belediye tam 35 branşta geçerli ücretsiz kurs veriyor
Kepez Belediyesi 35 farklı branşta ücretsiz kurs vereceğini açıkladı. Meslek edinmek için büyük bir fırsat olan kurslar vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AMEK) birbirinden değerli 35 farklı branşta ücretsiz kurs veriyor. O branşlar arasında müzik, dil, meslek ve daha nicesi bulunuyor.

35 farklı branşta ücretsiz kurs vereceğini duyuran AMEK, her sene binlerce katılımcıya meslek edinme fırsatı sunuyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan kurslar özellikle üniversite öğrencilerinin stresten uzaklaşmasını sağlayacak.

15 yaş üstündeki herkes kurslara katılabilecek

15 yaş üstündeki bireyler kurslarda kendi ilgi alanlarıyla ilgili branşları tercih edebilecek. Eğlenceli aktivitelerin yanı sıra meslek öğrenmek için de önemli bir ön ayak olan AMEK bilgisayar, giyim, ahşap boyama ve çocuk gelişimi gibi değerli branşlarla yakından ilgilenme imkanı sunacak.

İş gücü piyasasının gerilemesine yönelik çalışmalardan biri olan AMEK nitelikli iş gücünü artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Mesleki eğitim almış bireylerin yetişmesi ve istihdama kazandırılması nitelikli elemanların yetişmesini sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.