Abdülkerim Bardakçı'nın eşi Afrikalı Zara kimdir, kaç yaşında, resimleri, Instagram kullanıcı adı

Abdülkerim Bardakçı'nın eşi Afrikalı Zara kimdir, kaç yaşında, resimleri, Instagram kullanıcı adı
29 Mart tarihinde gündeme düşen gelişmelere göre Abdülkerim Bardakçı gizli bir evlilik yaptı.

29 Mart tarihinde gündeme düşen gelişmelere göre Abdülkerim Bardakçı gizli bir evlilik yaptı. Olaylı Milli Takım süreci sonrası eleştiri oklarını üzerine toplayan Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakçı ile ilgili ciddi iddia gündeme geldi.

Youtube programında yayınlanan Bize Geçti Mi programında Yağmur Çevik, Abdülkerim Bardakçı'nın Afrikalı Zara adında bir kadn ile gizlice evlendiklerini öne sürdü. Zara'nın sosyal medya hesabında bu bilgiye ulaştığını açıklayan Yağmur Çevik; ikilinin elleri olduğunu iddia ederek parmaklarında yüzük olan iki kişinin elinin olduğu fotoğrafı yayında gösterdi.

FOTOĞRAFLAR EKRANA GELDİ

Abdülkerim Bardakçı'nın gizli evlendiğini iddia eden Yağmur Çevik görüntüleri de ekrana taşıdı. İşte o fotoğraf:

Screenshot_1

AFRİKALI ZARA KİMDİR, INSTAGRAM HESABI

Screenshot_2

Galatasaray'ın başarılı stoper oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'nın gizli evlendiği iddia edilen Afrikalı Zara'ya ait tek bilgi ise bu fotoğraf oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum