Liste fiyatı 1.5 milyon ve üzeri olan sıfır Toyota Corolla 666.000 TL'ye nasıl alınır?

Liste fiyatı 1.5 milyon ve üzeri olan sıfır Toyota Corolla 666.000 TL'ye nasıl alınır?
Otomobil piyasasında büyük bir fırsat olarak ÖTV muafiyeti ile 2024 model sıfır kilometre Toyota Corolla sadece 666.000 TL'ye satılacak.

Otomobil piyasasında büyük bir fırsat doğdu: ÖTV muafiyeti ile 2024 model sıfır kilometre Toyota Corolla sadece 666.000 TL'ye satışa çıkartıldı.

Türkiye otomobil piyasası artan maliyetlere rağmen fiyatları artıramayan firmalar nedeniyle kriz yaşıyor ve bu durum firmaları ÖTV muafiyeti gibi alternatif çözümler aramaya davet ediyor.

Bu özel fırsattan yararlanmak isteyen müşterilerin yüzde 90 ve üzerinde engelli olması ve bu durumu sağlık raporu ile belgelemeleri gerekmektedir.

ÖTV muafiyeti kapsamında liste fiyatı 1.591.200 TL'yi geçmeyen sıfır kilometre otomobiller için ÖTV maliyeti tümüyle ortadan kaldırılıyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ÖTV muafiyeti sisteminde değişiklikler yapma hazırlığında olduğu ve bu fırsatın devre dışı kalma riski bulunduğu için araç almak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor. Yasal düzenlemeler sonrası bu tür fırsatlar daha da zorlaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.