Haziran ayı maaşları erken ödenecek mi?

Haziran ayı maaşları erken ödenecek mi?
Kamu çalışanları 14 Haziran günü kurban bayramı tatiline girmeden önce maaşlarının erken ödenmesini talep ediyor. Haziran ayı maaşları erken ödenecek mi?

2024 yılı Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 Pazar gününe denk geliyor. Milyonlarca kamu çalışan Kurban bayramı arifesinde Haziran maaşlarını almaya hazırlanıyor.

Ancak kamu çalışanlarının Haziran ayı maaşlarının erken ödenmesi talebi var. Özellikle Kurban bayramı öncesinde alınacak kurbanlık yada bayram öncesi tatil giderlerinin daha rahat karşılanması için Haziran ayı maaşlarının 13 - 14 Haziran tatil öncesi ödenmesi talebi dile getiriliyor.

Haziran ayı maaşları erken ödenecek mi?

Bu konuyla ilgili olarak hükümet kanadından resmi bir açıklama gelmezken, daha önceki bayram tatillerine gelen memurların maaş ödemeleri 1 hafta öncesine kadar erken hesaplara aktarılmıştı.

Haziran ayı maaşlarının memurlara erken ödenmesi konusunun önümüzde ki günlerde yapılacak kabine toplantısında gündeme gelmesi muhtemel. Eğer ki kabine de haziran ayı maaşlarının kamu çalışanlarına erken ödenmesi gündeme gelir ise, bu konuda olumlu karar çıkması da yüksek ihtimal.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.