Bankaların aylık getiri oranları tazelendi, bakın hangi banka 2 milyon TL paraya ne veriyor?

Bankaların aylık getiri oranları tazelendi, bakın hangi banka 2 milyon TL paraya ne veriyor?
Bankada parası olan ve aylık getiri usulü işlemini sürdüren vatandaşlar için özel bir haber. Tüm bankalar aylık getiri oranlarını güncelleyerek yeni bir tazelenmeye geçti. Hem yeni müşteriler hem eski müşteriler bu avantajlardan yararlanabilecek. Peki hangi banka aylık getiri olarak 2 milyon TL paraya ne veriyor?

2 milyon TL parası olan hangi bankada işlem yapmalı? İşte banka banka aylık getiri miktarları güncel tablolarıyla...

2 milyon TL aylık getiri oranı tazelendi. Tüm bankaların aylık getiri oranları bir anda değişti. Bakalım hangi banka ne veriyor? İşte o önemli bilgiler...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu Fatih Karahan başkanlığında toplandı ve politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50'de sabit tutulmasına karar verdi. Bu karar sonrasında mevduat faiz oranlarında değişiklikler oldu.

2 milyon TL'nin aylık getirisi bankalara göre farklılık gösteriyor. Örneğin Akbank %53 faiz oranı ile 61.785 TL net getiri sağlarken TEB %52 faiz oranı ile 84.340 TL net getiri sunuyor. Alternatif Bank %53 faiz oranıyla 85.962 TL net getiri verirken Odea Bank %48 faiz oranı ile 77.852 TL net kazanç sağlıyor.

ING Bank %52 faiz oranıyla 84.340 TL Fibabank %52 faiz oranıyla aynı getiriyi sağlarken Garanti Bankası %48 faiz oranıyla 77.852 TL net kazanç sunuyor. İş Bankası ise %43 faiz oranı ile 69.742 TL net getiri sağlıyor. Bu veriler ışığında mevduat yatırımcıları bankaların sunduğu faiz oranlarını dikkatle inceleyerek en yüksek getiriyi elde edebilirler.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.