Kredi kartı limitini düşürenler yandı! Limit yükseltmek artık basit olmayacak

Kredi kartı limitini düşürenler yandı! Limit yükseltmek artık basit olmayacak
750 TL ücret nedeniyle kredi kartı limitlerini düşürenler şok geçirebilir. Limit düşüklüğü sonrası limit artışı yapmak isteyenler epey zorlanacak diyebiliriz. Bankalar politikalar gereği artık eskisi gibi ha deyince limit yükseltmiyorlar. Limit artışı için gelire bakacaklar. İşte ayrıntılar...

Kredi kartı limitlerini düşürenler, Savunma Sanayi Destekleme Fonu'na yönelik 750 TL'lik ücret nedeniyle bu adımı atmıştı. Ancak bu teklif geri çekildi ve 750 TL'lik ücret alınmayacak. Buna rağmen, kredi kartı limitlerini tekrar yükseltmek isteyenler için süreç kolay olmayacak. Bankalar, kredi kartı limit politikalarını sıkılaştırdı ve artık limitleri gelir bazlı belirliyor.

Bankalar limit artış taleplerini değerlendirirken başvuru sahiplerinin gelir beyanlarını doğrulayan belgeler talep ediyor, bu da limitlerini düşürenlerin uzun süre boyunca eski limitlerine dönmelerini zorlaştırıyor. Limit artışı eskisi kadar basit olmayacak, çünkü bankalar gelirle ilgili daha sıkı denetimler uyguluyorlar.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.