Öğretmenlere 10 GB internet bedava!

Öğretmenlere 10 GB internet bedava!
Ramazan ayının vazgeçilmez kampanyalarından biri de GSM operatörlerinin bedava internet kampanyalarıdır. Bu Ramazan’da da kampanyalarına devam eden operatörler birer birer bedava internet fırsatlarını duyuruyorlar.

Milyonlarca kullanıcıya sahip Türk Telekom Ramazan ayı kampanyasında öğretmenler için bir ay geçerli 10 GB internet hediyesini duyurdu. 2024 yılı Ramazan ayının başlangıcı olan 11 Mart tarihinden itibaren başvuruları açılan 10 GB bedava internet kampanyası Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek.

Faturalı veya faturasız tüm hat sahibi öğretmenlerin başvuru yapabileceği 10 GB internetlerini gece 00:00 ile sabah 06:00 saatleri arasında ücretsiz kullanabilecek.

Nasıl katılım sağlayabilirim?

Faturalı veya faturasız tüm hat sahibi öğretmenler ister SMS yolu ile isterse Türk Telekom mobil uygulaması üzerinden bedava 10 GB sahur kampanyasına katılım sağlayabilirler. Mobil uygulama üzerinden başvurularını yapmak isteyen öğretmenler “internet paketleri” alanından kolayca başvuruların gerçekleştirebilirler.

SMS ile başvuru yapmak isteyen öğretmenler ise SAHUR 2024 yazıp 5555’e SMS göndererek bedava internet için başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kampanya şart ve koşullarından bazıları

9 Nisan 2024 sabah saat 6’ya kadar geçerli olan kampanyada kullanılmayan haklar silinecektir.

Kampanyaya her hat üzerinden ancak 1 defa başvuru yapılabilecektir.

10 GB’lık bedava internet bittiğinde kampanyadan bir kez daha yararlanmak mümkün değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

2 Yorum