Velileri kızdırdı! Okul taşınacak

Velileri kızdırdı! Okul taşınacak
İstanbul'da okul taşınacak iddiaları birçok veliyi ayaklandırdı. Son derece kızgın olan velilerin tepkisi büyük. Peki hangi okul taşınacak? Detaylar...

İstanbul Esenyurt'ta bulunan ve " Örnek İlkokulunun ek binası olarak kullanılan okulun kapanacağı dedikodusu velilerin tepkisine yol açtı. " Veliler Selahattin Eyyubi Mahallesi'ndeki ek binanın önünde toplanarak yolu kapattı ve okul taşınacak söylentilerine karşı çıktı.

Velileri kızdırdı! Okul taşınacak

Yüksek servis ücretlerinden şikayet eden veliler çocuklarının farklı adreslerde eğitim görmesini istemiyor. Öğrencilerin mağdur olacağını belirten veliler " Bin 500 öğrenci nereye gidecek? " diye sorarak okul taşınacak haberlerinin belirsizliğine tepki gösterdi. Veliler okulun kapanmaması için yetkililerden çözüm bekliyor ve okul taşınacak durumunun netleştirilmesini istiyor.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.