Online başvuru karşılıksız bursa zam geldi! Lisans 2.300 TL, yüksek lisans 3.000 TL oldu!

Online başvuru karşılıksız bursa zam geldi! Lisans 2.300 TL, yüksek lisans 3.000 TL oldu!
Üniversite öğrencilerinin online platform üzerinden başvuruda bulunabileceği online karşılıksız burs miktarı güncellendi. Yeni burs başvuru tarihleri ile birlikte başvuru detayları haberimizde

Uluslararası Ticaret Ağı Derneği UTRADER tarafından öğrencilere her yıl sunulan burs desteği zamlandı. Lise, üniversite başta olmak üzere yüksek lisans öğrencilerinin de faydalanabildiği burs miktarı güncellendi.

UTRADER Derneği'ne başvuruda bulunarak ilk kez burs alacak bir öğrenci zamlı rakamlar üzerinden destekten faydalanabilecek. Ancak öncelikle resmi sitede yer alan burs istek formuna geçerek başvuruda bulunması gerekecek.

Başvuru formunun doğru bilgilerle doldurulması ve öğrenciye ait güncel bilgilerin yer alması gerekiyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılı Uluslararası Ticaret Ağı Derneği UTRADER bursu başvuruları 20 Eylül tarihi itibariyle başlıyor.

27 Eylül tarihine kadar devam edecek başvurulardan tüm öğrenciler faydalanabilecek. Başvuruda bulunacak öğrenciler bu yıl ne kadar ödeme alacak?

UTRADER bursuna yapılan son zamla birlikte geri ödemesi burs desteği online başvuruya açıldı. Peki ne kadar oldu?

Lise öğrencileri için 1.300 TL, Lisans ve ön lisans öğrencileri için ise 2.300 TL oldu. Yüksek lisans öğrencileri için 3.000 TL. Doktora öğrencileri için 3.900 TL oldu.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.