TOKİ dar gelirli vatandaşlara yönelik yeni konut projelerini açıkladı

TOKİ dar gelirli vatandaşlara yönelik yeni konut projelerini açıkladı
TOKİ dar gelirli vatandaşları düşünmeye devam ediyor. Ankara projesi başlatılacak. Beypazarı ve Çubuk ilçelerinde öncelik verilecek. TOKİ yeni konut projesi detayları da ivedilikle açıklandı.

TOKİ, Ankara'nın Beypazarı ve Çubuk ilçelerinde dar gelirli vatandaşlara yönelik yeni konut projelerini duyurdu.

TOKİ YENİ KONUT PROJESİ KAÇ ETAPTAN OLUŞACAK?

Beypazarı'nda 428 konutluk projenin ilk etabında 57 konut, Çubuk'ta ise 503 konutluk projede stokta bulunan 305 konut kura yöntemiyle satışa sunulacak.

TOKİ DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR İÇİN PEŞİNAT MİKTARI NEDİR?

" Vatandaşlar, 485.990 TL peşinat ve 120 ay vadeyle aylık 12.149 TL taksit ödeyerek ev sahibi olma fırsatına sahip olacaklar. "

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇACAK?

Başvurular 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak ve E-devlet üzerinden başvuru yapmak isteyenler için son tarih 19 Eylül olarak açıklandı.

TOKİ YENİ KONUT PROJESİ BAŞVURU BEDELİ NE KADAR?

Başvuru bedeli 2.000 TL olup, Ziraat Bankası'nın Beypazarı Şubesi aracılığıyla başvurular kabul edilecek.

Kura çekilişleri Ekim ayında yapılacak ve projeler uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olma hayali kuranlar için umut kapısı olacak gibi gözüküyor.

MEB HOCAM / ÇOK ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.