Öğrencilere aylık ek iş: 2.844 TL kazandıran KYK projesinde; hangi görevler yer alıyor?

Öğrencilere aylık ek iş: 2.844 TL kazandıran KYK projesinde; hangi görevler yer alıyor?
KYK'nın öğrencilere sunmuş olduğu Yurt-Time Spor projesine başvuruda bulunmak isteyen bir öğrenci en çok bu sorunun yanıtını merak ediyor. Başvuru yapıldığında ne gibi işler veriliyor? İşte ayrıntılar

KYK Yurt-Time projesi başvuruları başladı. 16 Eylül Pazartesi günü başvuruya açılan kayıt ekranından başvuru yapılabilecek. E-devlet üzerinden online olarak yapılacak başvurular değerlendirmeye alınacak. Uygun bulunanlar ilgili pozisyonlara yerleştirilecek.

KYK Yurt-Time projesine başvuruda bulunmak isteyenlerin 1. sınıf 2. dönem öğrencisi veya üst sınıflarda eğitim görüyor olması gerekiyor. Bu yıl ilk kez üniversiteye başlayacak olan öğrenciler ilk dönem için başvuruda bulunamıyor.

KYK Yurt-Time projesi son başvuru tarihi 20 Eylül olarak ilan edildi. E-devlet platformuna giriş yaparak kayıt oluşturmak isteyenler 20 Eylül tarihine kadar online başvuru yapabilecek.

KYK Yurt-Time Spor Projesinde Yer Alan Görevler Neler?

Yalnızca KYK yurtlarında kalan öğrencilerin faydalanabileceği bu proje kapsamında günlük 88.90 aylık 32 saatten 2.844 TL kazanılacak. Peki ya KYK projesinde çalışırken ne gibi görevler alınabilecek?

KYK Yurt-Time projesi kapsamında tüm gençler genç ofis, kütüphane, eğitim asistanı gibi toplamda 26 farklı çalışma alanında görevlendirilecek. Günde 2 saat haftalık 8 saat görev alacak.

Projeye online platform üzerinden başvurmak isteyenler turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sayfasına yönelmeli, alt kategoride yer alan Yurt-Time Spor projesi başvurusu ekranına geçerek ilgili alanları işaretlemelidir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.