Hafta sonu il ve ilçe merkezlerinde aracınızla trafiğe çıkmayın

Hafta sonu il ve ilçe merkezlerinde aracınızla trafiğe çıkmayın
Hafta sonuna denk gelen 20 ve 21 Temmuz tarihlerinde beden geliyor ilçe merkezlerinde trafiğe çıkmak sorun yaratacak?

Hafta sonunda ülkemizde çok sayıda vatandaşın gireceği açık lise sınavları düzenlenecek. Toplamda 3 oturum olarak öğrenilecek olan açık lise sınavları 20 ve 21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda ülkemizdeki çok sayıda il ve ilçe merkezinde bulunan okullar sınav binası olarak tayin edildi. Söz konusu sınav biraları genellikle kolay ulaşılabilecek olan yerlerde il ve ilçe merkezlerinde bulunacak şekilde kilit ulaşım noktalarında bulunan eğitim kurumları arasından seçildi.

Bu durumda yeni ve ilçe merkezlerinde sınava gitmek üzere şahsi araçlarıyla yola çıkacak olan öğrenciler ve aileleri çok büyük bir trafik oluşturacaktır.

Tüm bu sebeplerden dolayı özellikle saat 8.00 ve 10 arasında ayrıca saat 11.30 ve 12.30 arasında çok sayıda araç olağanın dışında bir yoğunlukla trafikte olacaktır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.