Elektrik kesintileri vatandaşı bunaltmaya devam mı edecek?

Elektrik kesintileri vatandaşı bunaltmaya devam mı edecek?
Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri, hem vatandaşları hem de işletmecileri zor durumda bıraktı.

Son birkaç haftadır sık sık ve aniden yaşanan elektrik kesintileri, özellikle yaz aylarının sıcaklığından kaçıp memleketlerine dönen vatandaşları bezdirdi. Bölgedeki girişimciler, evden çalışma düzenine uyum sağlamak için bilgisayar başında işlerini yürütmeye çalışırken, bu kesintiler nedeniyle ciddi aksaklıklar yaşadıklarını belirtiyorlar.

D-100 karayolunun Kurşunlu’dan geçtiği bölgede de durum farklı değil. İstanbul’a dönüşlerin yoğunlaştığı bu dönemde, yol kenarındaki tesislerde elektrik kesintileri yüzünden pek çok cihazın arızalandığı bildirildi. Sabah saatlerinde başlayan kesintilerin bazen saatlerce sürdüğü ve 186 elektrik arıza hattına yapılan başvuruların sonuçsuz kaldığı ifade ediliyor. Bu durumdan özellikle sanayiciler büyük rahatsızlık duyuyor.

Kurşunlu'da yaşayanlar, altyapının yetersizliğinden kaynaklanan bu kesintilerin sona erdirilmesi için acil önlem alınması gerektiğini vurguluyor. Elektrik altyapısının güçlendirilmesi, bölge halkının en önemli talepleri arasında yer alıyor.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.