O belediye çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağlayacak! Neşeli Fındık projesi geliyor

O belediye çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağlayacak! Neşeli Fındık projesi geliyor
Çocukların sağlıklı beslenmesi için neşeli fındık projesi başlatıldı. Hem yerel ekonomiye katkı, hem de okuyan öğrencilerin beslenmesini güçlendirecek. O belediyenin projesi MEB tarafından nasıl bir destek görecek?

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağlamak amacıyla "Neşeli Fındık" projesini başlattı.

" Öğrenciler için oluşturulan proje kapsamında, özellikle Ordu'daki fındık üreticilerinden temin edilen fındıklar, ilçedeki ilkokul öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılacak. "

Çocukların beslenme çantalarına eklenecek olan fındıklar, hafıza güçlendirme gibi faydaları bulunuyor.

Öğrenciler için düşünülen anlamlı proje, hem yerel üreticilere ekonomik destek sağlamayı hem de çocukların beslenmesine katkıda bulunacak.

Ordu'daki fındık üreticileri, ürünlerinin hak ettiği değeri görmediğini açıklarken, Başkan Çerkez, Ordulu üreticilerden fındıkları değerinde alarak bu sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini açıkladı.

Proje, yerel ekonomiyi destekleme ve sosyal sorumluluk açısından önemli bir adım olarak değerlendirilecek gibi gözüküyor. MEB bu konuyla ilgili destek sağlayacak mı?

ÖZEL HABER / MEB Hocam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.