ATM para çekme para yatırma jet işlem güncellemesi geldi

ATM para çekme para yatırma jet işlem güncellemesi geldi
Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT'nin iş birliğiyle artık vatandaşlar her yerden daha hızlı para yatırma ve para çekme işlemi yapabilecekler. İşte ATM jet işlem güncelleme detayları...

Türkiye'nin önde gelen yedi kamu bankası, müşteri memnuniyetini artırmak ve bankacılık hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmek amacıyla ortak ATM ağı olan "TAM" platformunu hayata geçiriyor.

ATM JET İŞLEM HANGİ BANKALAR VAR?

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT'nin iş birliğiyle geliştirilen bu platform, finansal teknolojilerde bir yenilik olarak müşterilere tek noktadan kapsamlı bankacılık işlemleri sunma imkanı tanıyacak.

atm-para-cekme-para-yatirma-jet-islem-guncellemesi-geldi.webp
ATM para çekme para yatırma jet işlem güncellemesi geldi

ATM JET İŞLEMLE NELER YAPILABİLECEK?

Müşteriler, para çekme, para yatırma ve bakiye sorgulama gibi temel işlemlerin yanı sıra birçok ek bankacılık hizmetini zaman ve mekan kısıtlaması olmadan hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek.

ATM JET TAM PLATFORMLARI NERELERDE VAR?

Şu anda 81 ilde 5.600 ATM ile hizmet veren TAM platformu, üye bankaların ATM'lerinin dahil edilmesiyle toplamda 19 bin ATM'ye ulaşmayı hedefliyor. Bu genişleme, müşteri erişimini artıracak ve ATM hizmetlerinde kaliteyi yükseltecek.

ATM JET İŞLEM TAM EKONOMİYE KATKISI?

Söz konusu ortak ATM ağı, ekonomiye orta vadede yaklaşık 500 milyon dolarlık bir katkı sağlayarak, geleneksel şube bankacılığının işlem payını azaltacak ve operasyonel süreçlerin daha etkin yönetilmesine imkan tanıyacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.