Anadolubank Akaryakıt Kampanyası Katılım Şartları Kampanyaya Nasıl Katılırsınız? Nerelerde Geçerli?

Anadolubank Akaryakıt Kampanyası Katılım Şartları Kampanyaya Nasıl Katılırsınız? Nerelerde Geçerli?
Anadolubank akaryakıt kampanyası katılım şartları nelerdir? Hangi benzin istasyonunda geçerli? Kampanyaya katılmak için hangi adımlar uygulanmalı? Telefonda hangi mobil uygulama kullanılmalı? Kampanya geçerlilik süresi ne kadar?

Anadolubank akaryakıt kampanyası kapsamında Aytemiz'den yapacağınız akaryakıt harcamanıza %3'e varan indirim kazanabilirsiniz. Bunun için ilk olarak Aytemiz Vaay uygulamasını telefonunuza indirmeli ve kayıt olmalısınız. Ardından Anadolubank üzerinden size özel verilen kodu uygulamaya tanımlamalısınız. Sonrasında yapacağınız her benzin ve motorin alışverişinizde, size tanınan indirim avantajından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya Aytemiz Vaay mobil uygulaması ve Anadolubank işbirliği ile uygulanmakta olup, sadece Aytemiz'den yapılan motorin ve benzin harcamalarınızda geçerlidir. Ve kazanacağınız indirim tutarı maksimum %3'tür.

Aytemiz Vaay uygulaması Google Play, App Store ve Huawei App Gallery üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Ardından uygulamaya kaydolmalı ve sonra da sol üst köşede yer alan menü altından Katılım Kodu Gir alanına erişmelisiniz. Buraya girmeniz gereken kod Anadolubank'ta kişiye özel olarak sizin için oluşturulan koddur.

Bu işlemleri gerçekleştirmeniz halinde Anadolubank akaryakıt kampanyası katılımınız tamamlanmış olacaktır. Artık Aytemiz'den LPG / OTOGAZ harici Benzin ve motorin harcamalarınızda indirim almaya hak kazanabilirsiniz.

Tam da bu sırada şu detayı da belirtmeden geçmemeliyiz: Aytemiz Vaay uygulamasının size sunmuş olduğu indirim avantajından yararlanmak için ödemelerinizi yalnızca Vaay mobil ödeme ya da Vaay araçtan ödeme yöntemlerinden bir tanesini kullanarak gerçekleştirmeniz gerekir.

Tüm bu şartları sağlamanız halinde size sunulan indirim hakkından, Anadolubank ya da Aytemiz Vaay mobil uygulaması dahilinde herhangi bir aksi açıklama gelmediği sürece her zaman yararlanabilirsiniz.

Kaynak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.