YKS tercihleri sona eriyor, yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS tercihleri sona eriyor, yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?
YKS kapsamında tercih işlemleri ne zaman sona erecek? Öğrencilerin yapmış oldukları tercihler neticesinde yerleştirme işlemleri ne zaman ilan edilecek?

8 ve 9 Haziran tarihinde tüm yurt genelinde ortak olarak düzenlenen YKS sonuçları 16 Temmuz tarihinde ilan edilmişti. Söz konusu sonuçlar ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden erişime açılmıştı.

YKS sonuçları kapsamında tercih işlemleri için belirlenen tarihler ise 25 Temmuz ve 2 Ağustos olarak öğrencilere duyurulmuştu.

Öğrencilere tercih işlemlerinde yardımcı olması için 25 Temmuz ve 2 Ağustos tarihleri arasında Rehber öğretmenler görevlendirildi.

YKS tercih sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı henüz duyurulmadı ancak üniversite kayıtlarının 19 Ağustos'ta başlayacağı göz önüne alındığında, YKS tercih sonuçları 12-16 Ağustos tarihleri arasında açıklanacağı ön görülüyor.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.