TYP kura sonucu isim listesi 2024 sonuçlar açıklandı mı, nereden öğrenilir?

TYP kura sonucu isim listesi 2024 sonuçlar açıklandı mı, nereden öğrenilir?
 Yazar / MEB Hocam
TYP 2024 kura sonucu isim listesi açıklandı mı? Başvurusunu yapanlar sonucu bekliyor. İşte illere göre sorgulama ekranı.

Vatandaşlar TYP 2024 kura sonuçları isim listesini araştırıyor. Bazı illerde tamamlanan kura çekimleri sonuç buldu. Başvuru sürecinin devam ettiği iller mevcutken vatandaşlar kuradan adının çıkıp çıkmadığını sorguluyor.

Temizlik görevlisi olarak açılan kontenjanın sonunda vatandaşlar 9 aylık sürede okullarda personel olarak çalışabilecek. Şuana kadar Kastamonu, Hatay ve Kayseri gibi illerin kura sonuçları belirlendi. İl ve ilçelerin web sitelerinde yayınlanan sonuçlar vatandaşlar tarafından inceleniyor.

Kayseri İŞKUR sonuçlarına göre 9 bin 397 kişi görevlendirildi. Hakkari’de kura çekimi tamamlanırken Hatay’da 650 kişiden oluşan liste websitesinden yayınlandı. İşte diğer iller ve kura çekimi ayrıntıları.

İŞKUR TYP sonuç ekranı

Başvuru sürecinin ardından gözler açıklanan listelere çevrildi. Adaylar gerçekleştirilen mülakat ve kura sonucunu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (ASHB) internet adresinden öğrenebilecek.

TYP programı ne?

İŞKUR tarafından yapılan TYP programı vatandaşlar için gelir kapısı oluyor. 9 ay boyunca okul gibi farklı çalışma alanlarına yapılan personel alımları sonucu kişiler iş alışkanlıkları kazanıyor. TYP ile her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok insan çalışmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.