Turkiye'nin yasak kararına instagram'dan cevap geldi

Turkiye'nin yasak kararına instagram'dan cevap geldi
Ülkemizde çok yüksek sayıda kullanıcısı olan Instagram 2 Ağustos tarihinde kapatılmıştı. Konuyla ilgili olarak Instagram'ın yönetim şirketi olan Meta'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Instagram sadece ülkemizde değil dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı olan çok büyük bir sosyal paylaşım sitesidir.

Söz konusu sosyal paylaşım sitesi olan Instagram ülkemizde de milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Sadece sosyal hayat için değil aynı zamanda binlerce işletmenin reklamını yapabildiği hatta kişilerin para kazanmak amacıyla kullanabildiği önemli bir gelir kaynağı olarak da görülmektedir.

Çeşitli sebeplerden dolayı ülkemizde erişime kapatılan Instagram'ın açılması konusunda söz konusu şirket Meta'dan açıklama geldi.

Meta şirket sözcüsü konuyla ilgili olarak, "Türkiye'de Instagram'a erişimin engellenmesinden dolayı milyonlarca kişi aileleriyle ve arkadaşlarıyla gündelik iletişim kurdukları bir yöntemden mahrum kalırken, işletmeler de aynı şekilde müşterilerine ulaşamıyor. Hizmetlerimizi yeniden kullanıma sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.