Transfer dosyası : Gabriel Sara Galatasaray tarafından KAP'a bildirildi, işte bonservis bedeli

Transfer dosyası : Gabriel Sara Galatasaray tarafından KAP'a bildirildi, işte bonservis bedeli
Futbolcu Gabriel Sara, Galatasaray'da! Transfer maliyeti tamamıyla KAP'a bildirildi - Galatasaray - Spor Haberleri - Galatasaray spor kulübü 25 yaşında olan orta saha Gabriel Sara'yı kadrosuna dahil ettiğini açıkladı. Yıldız futbolcunun maliyeti ise KAP'a bildirildi. İşte Galatasaray'dan yapılan açıklamanın detayları...

Galatasaray bu sezon şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda dördüncü transferini tamamladı ve Norwich City'de forma giyen Gabriel Sara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Kulüp Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde Gabriel Davi Gomes Sara ve Norwich City Football Club PLC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Anlaşmaya göre futbolcunun eski kulübüne üç sezona yayılmış 9 eşit taksitte toplam 18 milyon Euro transfer bedeli ödenecektir. " Gabriel Sara ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere beş sezon için anlaşma sağlanmış olup her sezon için net 2.75 milyon Euro ücret ödenecektir. "

Bu transfer Galatasaray'ın üst üste üçüncü ve toplamda 25'inci şampiyonluğunu hedeflediği bu sezonda orta saha rotasyonuna önemli bir katkı sağlama amacını taşıyor. Gabriel Sara'nın takıma katılmasıyla birlikte Galatasaray kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor ve taraftarlarına büyük bir heyecan yaşatıyor.

Sarı kırmızılı ekip transfer hamleleriyle hedeflerine ulaşma konusunda kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Bu transferin hem kulüp hem de oyuncu için hayırlı olmasını diliyoruz.

MEB Hocam / SPOR HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.