PMYO başvuruları uzatıldı mı?

PMYO başvuruları uzatıldı mı?
Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan ilana göre PMYO olarak faaliyet gösteren okullara öğrenci alımı yapılacağı duyurulmuştu. İşte detaylar...

2024 - 2025 eğitim - öğretim yılı için 2 bin erkek ve 500 kadın olmak üzere toplam 2 bin 500 öğrenci Polis Meslek Yüksek Okullarına alınacak. ÖSYM tarafından yapılan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı TYT puan türünden en az (250.000) ham taban puan ve üzeri puan alanlar, şehit ve vazife malulü olanların eş ve çocuklarından ise 2024 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı TYT puan türünden en az (200.000) ham taban puan ve üzeri puan alanlar arasından yapılacağı duyuruldu.

Peki söz konusu PMYO kapsamında öğrenci alımları için başvurular ne zaman alındı. Adaylar, 23 - 29 Temmuz 2024 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yaptılar. Söz konusu başvurular 29 Temmuz tarihinde sona erdi.

Başvurularla ilgili olarak herhangi bir ek süre öğrencilere tanınmayacak.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.