Konut projesinde sona gelindi! Anahtar teslimler başladı!

Konut projesinde sona gelindi! Anahtar teslimler başladı!
 Yazar / MEB Hocam
6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından depremin yan etkilerinden 11 ilde derinden hisseden vatandaşlara yönelik konut projelerinde son etaba gelindi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar deprem nedeniyle Adıyaman'da başlatılan konut projesinin inşaatının bittiğini duyurdu. Dairelerin yapımında sona gelindi. Anahtar teslimler başladı.

“Milletimizin yanındayız” mesajını veren Bayraktar, asrın felaketinde başlatılan seferberlik projelerine 3 ilden konut projeleri ile desteklemişti. Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden müjdeli haberi şu sözlerle duyurdu:

“349 hanelik Adıyaman konut projemizde inşaatı biten daireleri depremde de kardeşlerimizin hizmetine sunmaya başladık.”

Deprem nedeniyle zor durumda kalan aileler başta Adıyaman olmak üzere Hatay ve Kahramanmaraş'ta başlatılan projeler kapsamında 1.012 hanelik konut projesinden faydalanabilecek.

Bu sayının 349'u Adıyaman'da… Adıyaman'da tamamlanan dairelerin anahtarları sahiplerine teslim edilmeye başladı. Bayraktar müjdeli haberi verirken “Allah bir daha böylesi bir felaketle bizleri sınamasın. Birlikte daha güçlüyüz” mesajı verdi.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.