Bu saatin şarjı bitmiyor

Bu saatin şarjı bitmiyor
 Yazar / MEB Hocam
Giyilebilir teknolojinin en önemli problemi şarjının az gitmesidir. Peki söz konusu akıllı saatin adı ve özellikleri nelerdir?

Xiaomi'nin tasarladığı Redmi Watch 5 Active, giyilebilir teknolojinin en önemli temsilcilerinden biri olmaya devam ediyor. Firmanın sayfalarında yazılı olanlara göre, bu yeni harikulade model en az iki farklı tonla göz kamaştıracak. Tüm bunların yanında, Xiaomi yeni QLED televizyonunu da tanıtmayı planlıyor.

Yeni QLED TV serisi, üstün görüntü kalitesi ve yenilikçi özellikleriyle ev eğlencesine yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor. Bu serideki televizyonlar, yüksek çözünürlük, canlı renkler ve geniş izleme açıları sunarak kullanıcılara sinema kalitesinde bir deneyim yaşatacak.

Xiaomi, piyasaya çıkaracağı akıllı saatin aynı zamanda akıllı ev ekosistemiyle uyumlu olacağını ve kullanıcıların evdeki diğer akıllı cihazlarla kolayca entegre edilebileceğini belirtiyor. Söz konusu akıllı saatin en önemli özelliği ise 18 güne varan şarj süresidir. Bu akıllı saat dünyasında en önemli gelişmelerden biridir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

Kaynak:Donanım Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.