Bodrum'da 4 Taşınmaz Açık Artırmayla Satışa Sunuluyor

Bodrum'da 4 Taşınmaz Açık Artırmayla Satışa Sunuluyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ilde toplam 747 farklı arsayı satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Bu satış süreci, 11 Eylül'de gerçekleştirilecek olan ihale ile başlayacak ve Bodrum'daki dört özel taşınmaz da bu kapsamda açık artırmaya sunulacak.

Bodrum'un Peksimet Mahallesi'nde yer alan bu dört taşınmaz, doğası ve ekolojik yapısı korunacak alanlar olarak nitelendiriliyor. Açık artırma ile satışa çıkacak olan bu taşınmazlar arasında, 4.763 metrekarelik kayalık bir arazi 4 milyon 764 bin TL, 1.751 metrekarelik bir tarla 2 milyon 102 bin TL, 7.721 metrekarelik başka bir kayalık arazi 6 milyon 479 bin TL ve 16.234 metrekarelik bir tarla ise 12 milyon 176 bin TL başlangıç bedeliyle satışa sunulacak.

Satışın yapılacağı tarihler ise bölgeye göre değişiklik gösterecek. Örneğin, İstanbul'da 12 Eylül'de 71 farklı arsa, Ankara'da 10 Eylül'de 138 arsa, Adana'da 11 Eylül'de 34 arsa, Muğla'da ise aynı gün 41 arsa satışa çıkacak. Mersin'de ise 12 Eylül'de 76 arsa satışa sunulacak. Açık artırmalar, Ankara Çankaya'daki Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu ve İstanbul Halkalı'daki TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda saat 10.30'da başlayacak.

Ayrıca, açık artırmaya internet üzerinden katılım sağlamak da mümkün olacak. İhaleye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatlarını Emlak Yönetim'in belirlediği banka hesabına yatırarak süreçte yer alabilecekler.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.