2024 Öğrenci Yerleşimleri: İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt kayıtları hangi tarihte son bulacak?

2024 Öğrenci Yerleşimleri: İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt kayıtları hangi tarihte son bulacak?
 Yazar / MEB Hocam
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrenci yurtları için kayıt süreci başladı. Belediyeden yapılan duyuruya göre, 2024-2025 akademik yılında 8 kız ve 6 erkek öğrenci yurdu üniversite gençlerini ağırlayacak. Peki, bu yurt başvuruları için son tarih nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından üniversite yurtları için kayıt süreci start aldı. Henüz kayıt yapmamış üniversite öğrencileri başvuruların son gününe dikkat kesildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre başvuru yapacak öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması örgün bir üniversite programında kayıtlı bulunması ve 30 yaşını geçmemiş olması gerekmekte.

Peki İBB yurt başvuruları için son gün ne zaman?

Açıklamada başvuruların 16-19 Ağustos tarihleri arasında alınacağı ve işlemlerin "İstanbul Senin" mobil uygulamasındaki İBB Yurt Başvurusu bölümü ile "yurt.ibb.istanbul" web sitesi üzerinden çevrim içi olarak yapılabileceği bildirildi.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.