Şubeye gitmeden başvuru yapın, 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanın! İşte ayrıntılar...

Şubeye gitmeden başvuru yapın, 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanın! İşte ayrıntılar...
QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı. İhtiyaç kredisi kullanmayı düşünen vatandaşlara özel şubeye gitme gereği olmadan anında kredi fırsatı sunacaklarını açıkladılar. 50 bin TL ihtiyaç kredisi veren bankanın koşullarına bir göz atalım. İşte detaylar...

QNB Finansbank yenilikçi bir hizmet olan ANINDA KREDİ ile 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini banka şubelerine gitmeden müşterilerine sunarak bankacılık sektöründe çığır açıyor. Bu hizmet uzun kuyruklarda bekleme derdini ortadan kaldırarak acil nakit ihtiyaçlarının karşılanmasını hızlı ve pratik hale getiriyor.

Şubeye gitmeden 50 bin TL ihtiyaç kredisi kullanın

QNB Finansbank'ın sunduğu SMS kredi hizmeti sayesinde TC kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarak başvuru yapabilir ve dakikalar içinde başvurunuzun değerlendirilmesi sonucunda olumlu sonuç alırsanız kredi tutarınızı hesabınıza yatırabilirsiniz. Bu özellik özellikle acil nakit ihtiyacı olanlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. 50.000 TL ihtiyaç kredisi ev tadilatı eğitim masrafları veya tatil planları gibi çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullanılabilecek esnek bir fırsat sunuyor.

50 bin TL ihtiyaç kredisi hızlı onay özelliği ile geliyor

ANINDA KREDİ’nin avantajları arasında hızlı onay süreci kolay başvuru imkanı ve şubeye gitmeye gerek kalmadan online veya SMS ile başvuru yapabilme gibi özellikler bulunuyor. QNB Finansbank’ın bu hizmeti ile finansal ihtiyaçlarınızı en hızlı ve güvenilir şekilde karşılayarak geleceğinizi daha rahat planlayabilir ve maddi sıkıntılarınızı gidererek hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

MEB Hocam / ÖZEL HABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.