Yüksek maaşlı iş başvurusu yapmayı düşünenlere son fırsat üstelik KPSS zorunluluğu yok

Yüksek maaşlı iş başvurusu yapmayı düşünenlere son fırsat üstelik KPSS zorunluluğu yok
Yüksek maaşlı 4/B statüsünde personel alımı yapılacak. KPSS şartı aranmayan bu pozisyonlar için yüksek maaş imkanı sunuluyor. Başvurular üniversitenin resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

İstanbul Üniversitesi Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi 11 adet Musiki Paleograf ve İcracısı pozisyonu için 4/B statüsünde personel alımı yapacaklarının müjdesini verdi.

4/B statüsündeki personel alımlarında KPSS şartı istemiyorlar ve yüksek maaş olanağı sunacaklar. Personel alımı başvurusu yapacak kişiler müzik edebiyat veya tarih alanlarında en az lisans derecesine sahip olmaları Osmanlı-Türk musikisi paleografisi bilgisine sahip olmaları ve eski el yazması notaları yorumlayıp seslendirebilme yeteneğine sahip olmaları isteniyor.

Önemli bir nokta ise basılı veya el yazması müzik materyalleri üzerinde arşivsel proje tecrübesi olanlar ve bu eserleri icra edip kayıt altına alabilecek teknik donanım ve tecrübeye sahip olanları tercih edecekler.

Başvuru yapacaklar için gerekli belgeler arasında doldurulmuş başvuru formu kimlik fotokopisi mezuniyet belgesi fotokopisi varsa askerlik durum belgesi ve kişisel özgeçmiş isteniyor.

Personel alımı başvuruları 21 Haziran 2024 tarihine kadar İstanbul Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılmalı, geç başvuru tarihi olup olmadığı belli değil. Yine de bu işe başvuru için danışabilirsiniz. Bazı durumlarda alınan ve daha sonradan alımı iptal edilen adaylar olabilir. Bu gibi durumlarda da ek aday başvuruları önemlidir. Başvuru tarihi geçse bile siz yine de şansınızı zorlayın.

Başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve istenen evrakların dijital ortamda yüklenmesi gerekmektedir. Başvurular tamamlandığında süreç başarıyla sonuçlandırılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.