Yüksek maaşlı, güvenceli iş arayanlar dikkat! 57.195 yeni personel alınacak!

Yüksek maaşlı, güvenceli iş arayanlar dikkat! 57.195 yeni personel alınacak!
Kamu kurumlarında personel olmak isteyenler! Yüksek maaşlı, güvenceli iş arayanlar dikkat! Beklenen ilanlar Resmi Gazete’de yayımlanarak duyuruldu. Birbirinden farklı 19 kurum yeni personel alımlarını duyurdu. Toplamda 57.195 personel alınacak.

Hangi kurumlar personel alımı yapacak? Nereden ve nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Hangi kurumlar personel alımı yapacak?

Kamu kurumlarında güvenceli iş arayanlar başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere onlarca kamu kurumu yeni personel alımlarını başlattı. Binlerce personel alımının yapılacağı kurumlardan bazıları şu şekilde;

Sağlık Bakanlığı

1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip olmak üzere farklı kadro ve kontenjanlarda toplamda 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartları ve detayları için Sağlık Bakanlığı resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Milli Savunma Bakanlığı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre; Kara Kuvvetleri Komutanlığına 25 bin uzman erbaş alınacak. Bakanlığın "https://personeltemin.msb.gov.tr" internet adresinden yapılacak başvurular, 30 Haziran saat 23.59'da sona erecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda ise, üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu lisans programından mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi olan 23 erkek ve 3 kadın ile üniversitelerin Adalet ön lisans programından mezun olan ve en az B sınıfı sürücü belgesi olan 8 erkek ve 2 kadın zabıta memuru alınacağı belirtildi. Başvurular için son tarih 28 Haziran.

Dışişleri Bakanlığı

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Bakanlık; konsolosluk ve ihtisas memuru pozisyonu için Bilişim ve Bilgi Teknolojileri için 20 (İngilizce bilen), Teknik Destek için 10 (İngilizce bilen) ve Kurumsal Destek için 140 (100 İngilizce bilen, 10 Fransızca bilen, 5 Almanca bilen, 6 Rusça bilen, 8 Arapça-Farsça bilen, 5 İspanyolca- Portekizce bilen, 1 İtalyanca bilen, 2 Çince-Japonca bilen, 3 Yunanca-Ermenice-İbranice bilen) toplamda 35 yaşını doldurmamış 170 adet memur alımı yapacak. Son başvuru tarihi 14 Haziran 2024.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Yabancı Diller Yüksekokulu'na, lisans derecesini İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dilbilimi, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık veya Çeviribilimi bölümlerinden birinden almış, tezli yüksek lisansını tamamlamış ders verecek 2 Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 14 Haziran 2024.

Harran Üniversitesi

14 Haziran 2024 tarihine kadar başvuruları geçerli olacak 7 hemşire, 1 röntgen teknisyeni, 2 büro personeli, 1 dil ve konuşma terapisti, 1 İş ve Uğraşı Terapisti/Ergoterapist, 1 odyolog, 1 tekniker, 25 temizlik personeli olmak üzere toplamda 39 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Kafkas Üniversitesi

Rektörlük tarafından yayımlanan ilana göre üniversite 1 hemşire, 1 programcı, 15 büro personeli, 5 sağlık teknikeri, 1 teknisyen, 3 destek personeli olmak üzere toplamda 26 sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 26 Haziran 2024

Akdeniz Üniversitesi

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam edilmek üzere 43 hemşire, 16 sağlık teknikeri, 2'şer biolog, laborant, büro personeli, destek personeli ve tekniker ile 1'er sağlık fizikçisi, perfüzyonist ve teknisyen kadrolarına toplamda 72 adet sözleşmeli personel alımı yapılacak. Son başvuru tarihi 26 Haziran 2024.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.