Üniversite kayıt ekranı tekrar açılır mı? diyenlere son şans!

Üniversite kayıt ekranı tekrar açılır mı? diyenlere son şans!
 Yazar / MEB Hocam
Üniversitelere elektronik ortam üzerinden kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ancak kayıt tarihlerini kaçıranlar kayıt ekranı yeniden açılır mı? diyenler için işte merak edilenler

YKS sınav sonuçlarına göre üniversitelerin programına kayıt yapma hakkı kazanan milyonlarca öğrenci 19-21 Ağustos tarihleri arasında elektronik kayıt işlemlerini tamamladı. Online platform üzerinden e-kayıt ekranından gerçekleştirilen başvuru işlemleri bazı öğrenciler tarafından yapılmadı. Farklı mazeretlerden kaynaklı olarak başvuru süresini geçirenler şimdi ne yapacak?

19-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen ve tamamlanan elektronik başvuru sürecini kaçıranlar yüz yüze başvuru yapabilecek. Farklı bir ilde üniversite eğitimini geçirecek olanlar için 21 Ağustos tarihinde elektronik başvuru ekranı kapanmış olmasına rağmen üniversiteler bizzat yüz yüze başvuru fırsatı sunuyor.

E-kayıt ekranı kapansa da henüz kayıt yapmamış olan öğrenciler 23 Ağustos tarihine kadar ilgili üniversiteye giderek bizzat başvuru yapabilecek.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

Kaynak:NTV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.