Tatil cenneti o ilden emeklilere büyük jest! 6 ay boyunca oteller indirimli olacak!

Tatil cenneti o ilden emeklilere büyük jest! 6 ay boyunca oteller indirimli olacak!
Tatil sezonunun açılması ile beraber vatandaşlar akın akın tatil beldelerine gitmeye başladılar. Hem açılan tatil sezonu şerefine hem de haziran ayı sonuna denk gelen emekliler haftası sebebi ile emekli maaşı ile zor geçinen vatandaşlara büyük jest geldi. Emekliler haziran sonundan başlayarak 6 ay boyunca o otellerde indirimli konaklayacak!

İzmir Otelciler Odası üyeleri aldıkları yeni bir karar ile emekli vatandaşlara tatil planlarında destek olmak istediklerini duyurdular. Haziran ayının son haftasına denk gelen emekliler haftasında başlamak üzere tam 6 ay geçerli olacak indirimli konaklama müjdesini tüm emeklilere duyurdular.

Emeklilere özel %15 indirim!

SGK İl Müdürü Hidayet Baydilli ile İzmir Otelciler ve Pansiyoncular Odası Başkanı Nuri Kamiloğlu’un bir araya gelerek başlattığı kampanyada emekli vatandaşlar 6 ay boyunca odaya bağlı otel ve pansiyon işletmelerinden ve turizm tesislerinden yüzde 15 oranında indirimli hizmet alacaklar.

Haziran ayının son haftasında emekliler haftası ile başlayacak olan bu jest tam 6 ay boyunca sürecek.

İzmir Otelciler ve Pansiyoncular Odası Başkanı Nuri Kamiloğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada emekli vatandaşları önemsediklerini ve saygı duyduklarını dile getirerek;

‘Hizmetleriyle, bilgi ve tecrübeleriyle önümüzü açan emeklilerimizin manevi desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Onlara özgür, refah düzeyi daha yüksek bir yaşam sağlanması için toplumu oluşturan her bireye önemli vazifeler düştüğüne inanıyoruz. Bu düşüncelerle emeklimizin ve yaşlılarımızın gününü kutluyoruz.’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.