Takdir teşekkür alan öğrencilere 10 Bin TL Hediye

Takdir teşekkür alan öğrencilere 10 Bin TL Hediye
Tüm yurtta eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona erdi. Karneleri alan öğrencilere mutlu haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Sene sonunda karnesini alan öğrenciler takdir veya teşekkür almaları durumunda Eğer Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kendilerine sosyal yardım kapsamında ödeme yapılıyorsa belli bir miktar karne hediyesi verilecek.

Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ”Sosyal yardım alma hakkına sahip ailelerimize mensup, devlet okullarında okuyan ve sınıflarında dereceye giren ilk ve ortaöğretim öğrencilerimize net asgari ücretin yüzde 60'ına kadar, yükseköğretim öğrencilerimize net asgari ücret kadar dönem arasında yapılacak şekilde başarı desteği vereceğiz’’ demişti.

Söz konusu ödemelerin bayramdan sonra yapılması planlanmaktadır. E-okul sisteminde belge aldığı belirtilen öğrenciler sosyal destek programlarından yararlanmaları durumunda 10 Bin TL civarında karne hediyesi alacaklar.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.