ÖSYM AİS sorgulama ekranı! 2024 YKS sonuçları nasıl görüntülenir?

ÖSYM AİS sorgulama ekranı! 2024 YKS sonuçları nasıl görüntülenir?
YKS sınav sonuçları için geri sayım başladı. Hayalindeki üniversiteye yerleşmek isteyen milyonlarca öğrenci sınav sonuç ekranına kilitlendi. ÖSYM’den ne haber geldi? İşte detaylar

Milyonlarca öğrencinin Haziran ayında girmiş olduğu YKS sınavının sonuçları merak ediliyor. LGS tercih döneminde daha çok merak uyandıran sınav sonuçları ÖSYM tarafından hangi gün paylaşılacak?

Adaylar TYT, AYT ve YDT'den oluşan üç farklı oturumun sonuç ekranını ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabilecek. Resmi olarak sonuçlar ilan edildiğinde ÖSYM AİS Platformu üzerinden elektronik sorgulama yapılabilecek.

8 ve 9 Haziran tarihlerinde sorumsuz şekilde gerçekleştirilen YKS sınavının sonuçları ne oldu?

ÖSYM'nin sınav takvimine göre YKS sınav sonuçları 17 Temmuz günü ilan edilecek. Sınav sonuç ekranı aktif hale geldiği anda sınava giren adaylar ÖSYM AİS platformuna giriş yaparak T.C kimlik numarası ve şifre ile birlikte sorgulama yapabilecek 2024 YKS ÖSYM sınav sonuç ekranı

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.