Kamuya çok sayıda personel alınacak

Kamuya çok sayıda personel alınacak
Resmi Gazete'de yayımlanan yeni personel alımı ilanlarıyla birlikte, son üç gün içinde 10 kurum daha personel alımı yapacağını duyurdu. Bu ilanlarla kamuya alınacak toplam personel sayısı 37.741'e yükseldi. Hangi kurumların hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağına dair detaylar aşağıda...

Resmi Gazete’de yayımlanan personel alımı ilanlarıyla, 2024 yılında kamuya toplam 37.741 personel alınacak. Son üç günde 10 kurum daha personel alımı duyurusu yaparak, bu sayı 40 kuruma ulaştı. Sağlık Bakanlığı 36.000 sözleşmeli sağlık personeli alacakken, diğer kurumlar arasında bakanlıklar, belediyeler ve üniversiteler de yer alıyor.

Karabağlar Belediyesi, 8 zabıta memuru alımı yapacak. Alımlar için KPSS, YKS veya sınavsız başvuru imkanı sağlanacak. Detaylı başvuru şartları ve kadro bilgileri Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, başvuru süreci başlamış durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.