Hafta sonu hangi sınavlar var? 29 - 30 Haziran sınav görevleri…

Hafta sonu hangi sınavlar var? 29 - 30 Haziran sınav görevleri…
29 - 30 Haziran hafta sonu hangi sınavlar uygulanacak? ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşım yapıldı. Bu hafta sonu öğrencileri bekleyen sınavlar belli oldu

Adaylar 29 Haziran Cumartesi ile 30 Haziran Pazar günü girecekleri sınav için geri sayıma başladı. Cumartesi sabahı saat 10:00 ile başlayacak olan sınav maratonu 30 Haziran Pazar günü 13.00'da sona erecek.

29 Haziran Cumartesi günü Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzman Yardımcılığı giriş sınavı uygulanacak. Adaylar sınav giriş bilgilerini sınav yeri çıktısını ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden gün içinde erişim sağlayabilecek.

DGS Sınavı Saat Kaçta Başlayacak?

30 Haziran Pazar günü saat 10.15 geçe DGS sınavı uygulanacak. Sınav sonuçları 14 Ağustos günü ilan edilecek. Üniversite öğrenimini 4 yıla tamamlamak isteyenler bu sınava girerek 135 dakika boyunca 50 sözel, 50 sayısal olmak üzere toplamda 100 soru çözecek.

Saat 10.15'te başlayacak olan sınav içinde bir uyarı yapıldı. 10.00'dan sonra sınav binasına alımlar durdurulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.